Steffie

14963321_1131368343614615_6991475100995982984_nMijn naam is Steffie, kom uit de 90’s en woon in de omgeving Den Bosch. Al jaren schrijf ik af en aan op verschillende blogs. Ik vind heel veel dingen interessant en dat zal je ook terug vinden op mijn blog. Creatief, avontuurlijk en nieuwsgierig
zijn drie grote eigenschappen van mij. Vanaf dat ik klein was wist ik al meteen dat ik wijs wilde worden, ik ben dan ook super blij  met het wereld wijde web die mij aan allerlei informatie voorziet.

Los van bloggen, hou ik van beauty, wellness, games, fotografie, leuke dingen doen met vrienden en vriendinnen, mijn vriend, dieren, mijn werk, de natuur, koken, films en series kijken. Dit zijn voorbeelden van mijn brede interesses wat ik vooral erg leuk vind is nieuwe dingen proberen, dit ervaren en daar iets over vertellen. Want vertellen is misschien wel mijn allergrootste passie. Ik praat graag, kan het uren aan een stuk en altijd komt er dan wel weer een nieuw gespreksonderwerp in me op. Ik praat als ik denk, praat tegen te kat als ik thuis kom, praat om mensen te adviseren op mijn werk en dan ook nog in de losse alledaagse sociale situaties.

Spiritualiteit is een onderdeel van mijn leven, ik geloof heilig in Karma en de wet van drie en de wet van de aantrekkingskracht. Alles komt in drievoud bij je terug. Al je energie die je het universum instuurt komt bij je terug. Zorg ervoor dat die energie positief en je zal vanzelf gaan stralen. Puur, open en eerlijk zijn vind ik belangrijk in het leven en dat gebruik ik als leidraad door het leven.

Advertenties