Stralen

Stralen is iets wat maar weinig mensen durven. Dit was de eerste gedachte toen ik deze blognaam zag. Durf ik zelf eigenlijk wel al te stralen? Soms wel maar ook heel vaak nog niet. Stralen is niet altijd vanzelfsprekend, stralen is best moeilijk als je er over nadenkt. Want wanneer straal je? Precies wanneer je 100% jezelf mag zijn en je houd van wat je doet, je haar goed zit, die geweldige film hebt gezien of juist een heel goed boek heb gelezen, wanneer je enthousiast over iets bent, wanneer je met de mensen die je lief hebt samen bent, een goede en gezonde maaltijd hebt getoverd of juist je creativiteit hebt kunnen laten zijn.

Mijn doel op Steffie Straalt is los van mijn creativiteit, passies, informatie en andere avonturen te delen juist te inspireren om te gaan stralen. Jij kan ook stralen en dat mag je ook ondanks hoe andere mensen je laten voelen of dat je angsten hebt of wat dan ook. Het is belangrijk dat je straalt want wanneer je straalt gaat het goed met je. Als er iets is wat ik graag zou willen is dat het goed genoeg met iedereen gaat om toch een beetje te stralen.

Heb je vragen, ideeën, suggesties of wil je voor iets anders in contact komen met mij dan kan dat via : Shiningsteffie@gmail.com

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s